Tuinen Wirix

TUINARCHITECTUUR

Uw tuindromen op papier...

Huisje, boompje, beestje en bij dat boompje willen wij u graag op weg helpen. U weet misschien heel goed wat u wilt of misschien net helemaal niet. Ons team luistert naar uw wensen, komt bij u thuis alles opmeten, probeert een harmonie te vinden tussen het praktische en het esthetische en stelt u de meest passende materialen voor.

Van plan

tot tuin


Als u kiest om uw tuinplan te laten realiseren door Tuinen Wirix coƶrdineren wij uw project van A tot Z. Wij plannen dat eventuele onderaannemers op elkaar volgen en dat er efficiƫnt gewerkt kan worden. Zo kan u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe tuin.

Uw tuinarchitect overlegt bijna dagelijks met de ploeg die uw aanleg doet en is bij iedere vergadering over uw project aanwezig. Uw tuinarchitect blijft, samen met Philip Wirix als zaakvoerder van Tuinen Wirix, uw aanspreekpunt tot het opleveren van uw tuin.

Dromen

in 3D


Uiteraard geven wij u uw ontwerpen mee op papier, maar om u nog een beter beeld te geven van uw tuinplan zetten wij de beelden ook in 3D. Zo kan u al eens gezellig rondwandelen in uw tuin.


Tuinarchitect

& u


Wat mag u verwachten?

Een inleidend gesprek om uw wensen te bespreken

We bekijken de mogelijkheden van het terrein

Een voorontwerp dat wij samen met u bespreken

Een definitief ontwerp met een beplantingsplan

Advies bij het kiezen van materialen