Tuinaanleg & realisaties

Jonge ideeën

Tuinen WIRIX bvba is een jong bedrijf dat constant op de hoogte wil gehouden worden van de nieuwe trends en technieken. We zijn ervan overtuigd dat deze zeker een meerwaarde zijn in een hedendaagse tuin.

 

 

 

 10 jaar ervaring

Tuinen Wirix heeft reeds 10 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. U kan op ons beroep voor al uw tuinwensen en uw project van A tot Z met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

 

 

  Weinig onderhoud

Reeds bij de creatie van uw tuinplan houden wij in ons achterhoofd dat u vooral moet kunnen genieten van uw tuin zonder daarvan slaaf te zijn. Juiste keuze van planten en materialen zorgen voor een resultaat waar u kan in wegdromen.

 

  Duurzaam

De aanleg of heraanleg van uw tuin is geen goedkope zaak. Daarom opteren wij altijd voor duurzame materialen die u lange tijd waar voor uw geld geven. In een tuin zijn altijd plaatsen waar teveel of te weinig zon komt. Het kan er ook te vochtig of te droog zijn. Sommige planten vragen ook veel minder onderhoud dan andere. Voor elke situatie adviseren wij u de passende plantenkeuze.

    

UW TUIN

ONZE PASSIE

 Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwste projecten.