Over ons

10 jaar ervaring
persoonlijke aanpak
professionele machines
een team met een passie voor tuinen
tuinarchitectuur, – aanleg & -onderhoud

Philip Wirix, zaakvoerder van Tuinen WIRIX, studeerde in 2007 af als tuin- en landschapsarchitect aan de Hogeschool Gent. Tuinen WIRIX bvba is absoluut geen uit de hand gelopen hobby, maar is ontstaan uit een passie voor tuinen. Deze passie kreeg zijn professionele aanpak door een degelijke opleiding in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en parken. Doorheen de jaren is Tuinen Wirix uitgegroeid tot een team van ervaren tuinmannen.

Een tuin is een geheel van verhardingen, waterelementen en groenelementen. U kan Tuinen Wirix bvba contacteren voor de aanleg van elk aspect, maar het spreekt voor zich dat uw tuin een totaal ander beeld krijgt wanneer deze verschillende elementen samen onder handen worden genomen en op elkaar worden afgestemd.

Wij raden daarom ook aan om te opteren voor een doordacht plan alvorens uw tuinaanleg of tuinrenovatie aan te vatten.

Wij halen de voldoening uit de creatie van uw tuin… het genieten laten we aan u over. Daarom kan u altijd op ons beroep doen voor het onderhoud achteraf.

Limburgse tuinaannemer 2015-2016

In het eindverslag van de jury stond:

“De technische uitvoering van de werken is op een hoogstaand en verfijnde manier tot een goed einde gebracht. De materiaalverwerking, de afwerking en de aanpak van dit project getuigt van een zeer grondige en gedetailleerde vakkennis van deze tuinaannemer en zijn team.”

Erkend plaatser

Wij zijn erkend plaatser van Ebema, leverancier van hoogkwalitatieve klinkers en tegels. Wij engageren ons om op de hoogte te blijven van de laatste producten en technieken en volgen hier de nodige opleidingen voor. Om u een optimale service te garanderen en u te kunnen begeleiden bij de keuze van uw klinkers, hebben wij ook hun collectie ter bezichtiging staan aan onze kantoren en kunnen wij u altijd enkele adressen geven met realisaties van Tuinen wirix waar bepaalde producten verwerkt zijn van Ebema.

Industrieterreinen & particulieren

Wij hebben ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van industrieterreinen en particuliere tuinen.